20×05 – A Tus meg a dán

Gennyes Tus ki akar szállni az elnökválasztási versenyből

Magyar szinkronos

 • Missy

  Szerintem egyre gyengébbek a részek…. szinte már fapofával nézem végig, semmi jó poén nincs benne, régebben meg szakadtam a röhögéstől… nem tudom, miért kell erőltetni ennyire azt, ami már nyilvánvaló, hogy nem működik….

  • 7DeadlySlain

   Csak számodra nem működik,vagy csak nem tűnnek fel a társadalmi problémák,pedig ezek magyarországot is érintik bőven.Milyen irónikus,hogy pont te is azzal a problémával jössz,hogy hááát régen jobb volt és társai és pont ezt az attitűdöt parodizálja az évad.

   • Missy

    Pontosan itt van a baj, hogy ezek a társadalmi problémák Magyarországot is érintik, és egyáltalán nem vicces. Nem tudom, hány éves lehetsz (max. 13-14-re tippelnék), én 26 vagyok, teljesen máshogy látjuk a világot, más generáció, így egyértelmű, hogy nem egyezik a véleményünk. Te úgy gondolod, hogy ez vicces, színvonalas, én úgy gondolom, hogy gyenge és koránt sem hozza a számomra eddig megkapott/elvárt minőséget.

    • 7DeadlySlain

     12 vagyok elnézést.Nem tudom,hogy-hogy voltál képes,akkor eddig nézni és nevetni rajta,mivel ez a sorozat köztudottan arról szól,hogy görbe tükröt vetit a világ felé szatira formájában és tudod az,hogy keseregsz rajta az sem segit többet,mint az,hogy megnézel egy SP részt és a helyzet abszurditásán nevetsz.Ez a sorozat más egyéb sorozatokkal karöltve szerintem sokat tesz a társadalmi feszültség levezetése érdekében egy olyan világban,ahol tombol a PC és semmin sem lehet már nevetni,mert valaki önérzetét vagy etnikumát sérti.Szerinted miért ilyen népszerű Donald Trump?És miért trollkodnak az interneten az emberek?

     • mekker

      Itt most nem a mondanivalóval van a gond, hanem a tálalással. Az egész összecsapott, köze nincs a régi részek hangulatához (ez nem nosztalgia, ez bármikor tesztelhető). Ráadásul olyan tiszavirág éltű, “trendike” témákat nyom az arcunkba, ami nem fog érdekelni, de még az amerikak is telibe kakkantják majd 2-3 év múlva.
      A south-parki kölykök unalmas, műanyag arcokká váltak, a régi szereplők nem léteznek/nem szerethetőek, az újak meg minősíthetetlenül ócskák. Ráadásul nem elég, hogy laposak a sztorik, most már el is nyújtják 10-20 részen keresztül, nehogy el lehessen felejteni a középszerűségét.
      Szerintem pontosan azzá vált a sorozat, amit mindig is kritizált – műanyag, populista, béna. Aki az elmúlt 5 évben kezdte nézni, annak talán megfelel, nekem viszont nem.

     • 7Dst

      Az erkölcsi tanmeséknek vége van… Felnőtt már a sorozat és ennek tudható be az, hogy nem személyes percepciókba, hanem társadalmi köntösbe bujtatják a nézeteket…Nem a karakterek, hanem a társadalmi szerepet betöltő cselekményekre összpontosul a történet ezért aktualizálódik egyrészt, másrészt az aktuális trendikék, mint a social media és az abban gyökerező trollkodás, gender kérdés nem csupán trend. Eddig csak cinikus, irónikus, szatirikus képeket festett, most viszont társadalmat szeretne teremteni nem csak formálni, ami szerintem egy előrelépés, főleg ha a magyar társadalomra tekintek, mint rossz paradigma. Mindent pedig nem lehet! El kell döntetni, hogy vagy a régi formula vagy az új, de ennek vannak veszteségei és nyereségei is.

     • Rafael Szepesi

      nagyon eggyet értek

 • Tamás Kun

  Valahogy tényleg elég gyenge a dolog 🙁 talán néha néha mosolyodom el de az is csak talán Randy miatt.
  De ezek a részek sehol sincsenek a régi részekhez

 • Szűcs Antal

  szerintem jó az új évad bár túl hosszúra nyúlik ez sokrészes trollos rész, gyanús hogy az elnökválasztási kampány véghajrá alatt írták meg őket 🙂

  • Gyikoc

   Készítettek egy alternatív részt, ahol nem Garrison bá győz.