21×10 – Rohadt paradicsom

A South Park-i gyerekek azt állítják, hogy Mr. Garrison a város körül ólálkodik és ijesztgeti őket. A város összefog, hogy elűzze az elnököt.

 • RunDavid

  Hm, kíváncsi vagyok hogy lesz-e ennek a résznek még szerepe a 22. évadba.

 • Nagy Emilia

  Picit túl van politizálva! Érzem én, hogy Tray és Matt próbálnak kiegyensúlyozottan genyák lenni mindenkihez, de láthatóan nem felejtették el, amikor Trump “megszivatta” őket és újra kellett forgatniuk egy teljes részt (amikor tuti befutóra vették Hillary Clingont és ennek megfelelően építették fel az aktuális részt)!

  Kár!

  Persze Obama is szerepelt egy-két alkalommal, de nem állandó jelleggel és nem állandóan idiótának beállítva.

  • Gabi

   Én szerintem meg zseniálisak az utóbbi részek. Ez a 9-es meg a 10-es kifejezetten. A 21-edik évadnál tartunk, nagyon nincs más út, mint az aktuálpolitika, mert különben érdektelenné válna. Pár évaddal ezelőtt kezdett is ellaposodni, én most érzem, hogy visszatértek a fiúk.

   A részek rendkívül up-to-date-ek, gyakorlatilag leképezik az amerikai HETI viszonyokat. (Ugyanis a készítők saját elmondása szerint minden rész a műsorba kerülés előtti pár napban készül.) Az előző NFL-es rész is ezt bizonyítja.

   Én simán elhiszem nekik, hogy az elnöknek ennyire a béka segge alatt van a népszerűsége. De ez a rész szerintem pont azt figurázza ki, hogy ez az “elnök elüldözés” mennyire abszurd. Az előzővel együtt két teljes részen át savazzák ezt az őrült, eltúlzott, beteg PC-séget, görbe tükörben megmutatva, hogy mekkora egy baromság. PC igazgató karaktere által ráadásul már 3 éve egy külön szereplőn keresztül is. Sőt, ha marad ez az újonnan belépett Erős Nő, akkor meg +1. Egyszerűen zseniális. Hidd el nekem, hogy az alkotók nem libsik, nagyon is rendben van (szinte mindenben) az értékítéletük. 21 évadon át ezt már bebizonyították. 😉

  • Peter Donka

   A közvélemény most úgy van Trump-al mint itt mi Orbánnal. Sokan rühellik, de nem reméli senki, hogy le tudják váltani így nem mennek szembe vele. Csak Orbán itt eszi az országot évek óta, míg Trump még csak most lett megválasztva és már rühellik. Szar mán nekik.